Imatge descriptiva de l'exposició 'Aquí hi ha tela!'
Exposició

Aquí hi ha tela!

Un passeig per la indumentària dels segle XIX i XX.

Lloc:

Aquí hi ha tela!

Un passeig per la indumentària dels segle XIX i XX.

La indumentària de les persones ens acosta a les formes de vida d’una comunitat. El vestit esdevé una expressió de pertinença i d’identitat col·lectiva, a mes de mostrar la posició de l’individu dins la societat.
La forma de vestir de les persones segons l’indret i en cada moment històric comporta l’ús de peces que cobreixen del cap als peus: des de les gorres i barrets fins a les espardenyes i sabates.
L’aparició de la fotografia al segle XX, permet copsar la riquesa i la complexitat de la indumentària. Les càmeres documenten tota mena d’aspectes de la vida diària, del joc al treball, de l’escola a la festa, de la religiositat als moviments socials. Les fotografies conservades ens mostren des de les romanalles de vestits propis del tombant del 1800 a l’actualitat.
L’exposició és el resultat  de la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el CIMIR (Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus).   
 

Comissariat:

calendar

Dades:


Altres exposicions

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors