Ajuntament de Reus

Museu Virtual

Museu Virtual

En aquest apartat podeu consultar diversos recursos virtuals vinculats als espais, col·leccions i exposicions del Museu de Reus i gaudir del patrimoni de la ciutat des de casa. 

Visita virtual 360º

Descobreix el Museu de Reus amb aquesta Visita virtual 360°. Obrim virtualment les portes del museu per gaudir des de casa d’algunes obres d'art, col·leccions o exposicions i, fins i tot, endinsar-se al refugi de La Patacada.

Accedeix a la Visita virtual 360º

Guia virtual "Ara toca festa"

Aquesta exposició vol fer viure i sentir les festes majors reusenques, més enllà dels dies de la seva celebració, al mateix temps que vol donar a conèixer els trets bàsics de la seva història, els seus components i els costums que en formen part.

Accedeix a la Guia virtual "Ara toca festa"

Els secrets del retaule de la Prioral 180º

Descobreix com era el retaule de la Prioral de Sant Pere abans que fos destruït. Des del Museu de Reus i el Centre de la Imatge us proposem veure la reconstrucció virtual del retaule en 180°, una obra a cavall dels segles XVI i XVII, que va ser desmuntat durant l'inici de la Guerra Civil i parcialment destruït pels bombardejos feixistes.

Accedeix a Els secrets del retaule de la Prioral 180º

El Reus d'abans al mòbil

Des del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus i el Museu de Reus hem preparat una nova ruta sobre la memòria fotogràfica de la ciutat de Reus perquè la ciutadania conegui el seu patrimoni i se sensibilitzi sobre la importància d’aquest llegat i de la seva conservació.

Accedeix a El Reus d'abans al mòbil

Els primers dies de la II República en imatges

Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la República, el Museu de Reus i el Centre de la Imatge Mas Iglesias, us presentem aquesta exposició virtual. Entre els materials que es conserven al Centre de la Imatge hi destaquen diverses fotografies del que succeí a Reus durant els primers dies d’aquell projecte polític que acabava de néixer, realitzades per diversos fotògrafs locals, com Estanislau Pedrola Rovira «Sandalio», Josep Ferré Andreu o Josep Busquets Fabregat «NIEPCE». L’exposició, però, també mostra imatges d’una filmació excepcional. Es tracta d’una pel·lícula de 17 minuts de duració que forma part de la col·lecció Vall Ciré. En desconeixem l’autoria, però les imatges mostren diversos episodis succeïts entre l’abril de 1931 i el març de 1932 a Barcelona. .

Enllaç al recorregut virtual

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors