Ajuntament de Reus
sala reserva

CONSULTES DE LES COL·LECCIONS

Consultes de les col·leccions

Les col·leccions de béns culturals mobles del Museu de Reus reuneixen més de 50.000 objectes referents a arqueologia, etnologia, història i art de Reus i el seu entorn. 

Les col·leccions del Museu són accessibles a l’estudi i reproducció per part d’investigadors i estudiosos, amb la sol·licitud i l’autorització prèvies. 

De la mateixa manera també es pot autoritzar, amb la sol·licitud prèvia, el préstec temporal d’objectes del fons del Museu tant a entitats o institucions amb finalitats culturals, com a investigadors i, en aquest cas, sempre que estigui justificat per realitzar estudis científics o anàlisis especialitzades
 

Consulta fons del Museu d’Arqueologia

Jaume Massó

[email protected]

Consulta fons del Museu de Reus

Coia Domingo

[email protected]

Consulta fons del Centre de la Imatge

Àlex Cervelló

[email protected]

Visita virtualment el Museu de Reus

Descobreix el Museu de Reus amb aquesta Visita virtual 360°. Obrim virtualment les portes del museu per gaudir des de casa d’algunes obres d'art, col·leccions o exposicions i, fins i tot, endinsar-se al refugi de La Patacada. 

Ves a la visita virtual

virtual

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors