Dia Internacional dels Museus

El Museu de Reus

El proper 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, tot seguint el lema de l’ICOM, que enguany és “El futur dels museus: recuperar i tornar a imaginar”.

Davant de la situació sense precedents que estem vivint, apostem fermament pel paper que tenen els museus en la nostra societat.

En el marc d’aquesta celebració, els Museus de Reus se sumen a la celebració i presenten una programació per a tot el mes de maig, que inclou portes obertes, visites guiades a espais de reserva, activitats familiars, itineraris de carrer i projectes expositius dels més joves, sense oblidar els més grans, amb un retrobament del col·lectiu amb totes les mesures de seguretat per a poder gaudir de la festa dels Museus.

Activitats

Descarrega't el nostre programa en pdf i consulta totes les activitats i exposicions que organitzem especialment pel Dia Internacional dels Museus.

Activitats prèvies

DEL 8 AL 14 DE MAIG

Activitats DIM21

DEL 15 AL 18 DE MAIG

Activitats posteriors

DEL 20 AL 29 DE MAIG

Exposicions temporals

PROGRAMA D'ACTIVITATS 2021

Descarrega el folletó d'activitats

Reserves d'entrades

MASV, CIMIR I MAHR

Es poden fer reserves d’entrades tant a ticket.reuscultura.cat com a la Recepció del Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca (raval de Santa Anna, 59), de dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Com arribar-hi

Reserva la teva entrada

GAUDÍ CENTRE

Es poden fer reserves d’entrades tant a ticket.reuscultura.cat com al Gaudí Centre (plaça del Mercadal, 3), de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i els diumenges de 10h a 14h o trucan’t per telèfon al 977 010 670.

Com arribar-hi

Reserva la teva entrada

Per a garantir l’acompliment dels aforaments de les sales fixats en la normativa sanitària per a la prevenció de contagis del covid-19, és necessari fer una reserva prèvia d’entrades.

Us preguem que respecteu l’horari escollit i tota la normativa exis- tent per a poder fer una correcta gestió de la vostra visita.

Mesures sanitàries

mascareta

Ús obligatori de mascareta en tots els recintes

temperatura

Control de temperatura a l’entrada, per part del personal del Museu.

gel hidroalcohòlic

Dispensador de gel hidroalcohòlic

aforament

Aforament al 50%

Col·laboradors