Ajuntament de Reus

Dia Internacional dels Museus a Reus

 

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, tot seguint el lema de l’ICOM, que enguany és «Museus per l'educació i la investigació».

Aquesta edició del Dia Internacional dels Museus se celebra solta el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’, donant èmfasi al paper fonamental de les institucions culturals a l’hora de proporcionar una experiència educativa holística.
Els museus són centres educatius dinàmics que fomenten la curiositat, la creativitat i el pensament crític. Aquest 2024, l’ICOM vol reconèixer la seva contribució a la investigació, proporcionant una plataforma per l’exploració i la difusió de noves idees. Des de l’art i la història fins a la ciència i la tecnologia, els museus són espais vitals on l’educació i la investigació convergeixen per donar forma a la nostra comprensió del món.

En el marc d’aquesta celebració, els Museus de Reus i el Gaudí Centre se sumen a la celebració i presenten una programació –per a tot el mes de maig– que inclou jornades de portes obertes, visites guiades a espais de reserva, conferències, activitats familiars i tallers, itineraris de carrer i projectes expositius dels més joves, sense oblidar els més grans, amb horaris perquè tothom pugui gaudir de la festa dels Museus.

Us hi esperem!

Activitats

Descarrega't el programa DIM24  i consulta totes les activitats i exposicions que organitzem especialment pel Dia Internacional dels Museus 2024.

Activitats prèvies: Del 14 al 17 de maig de 2024
Setmana del DIM24: Del 13 al 18 de maig de 2024
Dia Internacional dels Museus: Dissabte 18 de maig de 2024
Activitats posteriors: Del 20 al 25 de maig de 2024

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS 2024

Reserves d'entrades

MASV, CIMIR, MAHR, PATACADA I BÒBILA

Es poden fer reserves d’entrades tant a ticket.reuscultura.cat com a la Recepció del Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca (raval de Santa Anna, 59), de dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Com arribar-hi

Reserva la teva entrada

GAUDÍ CENTRE, ESTACIÓ ENOLÒGICA, CAMPANAR, INSTITUT PERE MATA

Es poden fer reserves d’entrades tant a ticket.reusturisme.cat com al Gaudí Centre (plaça del Mercadal, 3), de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i els diumenges de 10h a 14h o trucan’t per telèfon al 977 010 670.

Com arribar-hi

Reserva la teva entrada

Si necessiteu més informació, truqueu-nos al 977 010 660 o envieu-nos un correu electrònic a [email protected]

Recomanacions i suggeriments


Feu un bon ús de les entrades gratuïtes 


Aviseu si heu reservat entrades i finalment no podeu assistir-hi 

 


Intenteu arribar als espais uns minuts abans de l'hora indicada a les entrades, el personal us indicarà on és l'activitat


Assegureu-vos de no duplicar les reserves i si ho feu, aviseu-nos!

Col·laboradors