Dia Internacional dels Museus a Reus

El proper 18 de maig, com cada any, se celebra el Dia Internacional dels Museus, la gran festa de tots els Museus del món i ho celebrem amb més de quaranta activitats durant les properes setmanes i molt especialment el dissabte 14 de maig, amb la Nit dels Museus.

El lema per a reflexionar proposat per l'ICOM és "El poder dels museus". Es tracta de posar en relleu el deure de deixar un món millor a les generacions futures. En aquest sentit, els museus hi tenen un paper rellevant, pel que fa al seu PODER de sensibilitzar la comunitat local del passat i present amb l'objectiu de construir un futur innovador, més sostenible i segur, i construir comunitat a través de l'educació.

Recuperem amb molta il·lusió el format clàssic de la Nits dels Museus. El dissabte 14, des de les 18 a les 01 de la matinada, podeu visitar gratuïtament els Museus i també reservar invitacions a les visites guiades que els tècnics de la casa oferiran en grups reduïts per a descobrir Els Museus per dins. Serà el dia per a conèixer totes les novetats i millores que el programa Re-Org ha implementat en els espais de reserva del Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, per a conèixer les riques col·leccions d'art que conserva el Museu d'Art i Història o com gestiona els fons fotogràfics el Centre de la Imatge Mas Iglesias.

Per tal que aquella nit els usuaris puguin fer una ruta pels cinc equipaments que Reus Cultura gestiona, s'han incorporat també visites guiades al Refugi de la Patacada i a la Bòbila del Sugranyes.

Us hi esperem!

Activitats

Descarrega't el programa DIM22  i consulta totes les activitats i exposicions que organitzem especialment pel Dia Internacional dels Museus 2022.

Activitats prèvies

DEL 5 AL 8 DE MAIG

Activitats DIM22

DEL 13 AL 29 DE MAIG

Activitats posteriors

DEL 04 AL 18 DE JUNY

 

PROGRAMA D'ACTIVITATS 2022

Descarrega el folletó d'activitats

Reserves d'entrades

MASV, CIMIR, MAHR. PATACADA I BÒBILA

Es poden fer reserves d’entrades tant a ticket.reuscultura.cat com a la Recepció del Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca (raval de Santa Anna, 59), de dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Com arribar-hi

Reserva la teva entrada

GAUDÍ CENTRE

Es poden fer reserves d’entrades tant a ticket.reusturisme.cat com al Gaudí Centre (plaça del Mercadal, 3), de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i els diumenges de 10h a 14h o trucan’t per telèfon al 977 010 670.

Com arribar-hi

Reserva la teva entrada

Us preguem que respecteu l’horari escollit i tota la normativa existent per a poder fer una correcta gestió de la vostra visita.

Recomanacions

mascareta

Ús recomanable de mascareta en tots els recintes

invitacions

Feu un bon ús de les entrades gratuïtes 

gel hidroalcohòlic

Dispensador de gel hidroalcohòlic

aforament

Aforament al 100%

Col·laboradors