Ajuntament de Reus
Imatge descriptiva de l'exposició 'Reus, territori fotogràfic'
Exposició

Reus, territori fotogràfic

Imatge descriptiva de l'exposició 'Reus, territori fotogràfic'
Exposició temporal als nostres carrers (del 2 al 22 de novembre de 2020) Lloc: Als carrers de Reus

Reus, territori fotogràfic

El Centre de la Imatge Mas Iglesias treu al carrer una selecció de les fotografies dels autors més destacats, per a mostrar-les a la ciutadania i per donar a conèixer la importància que tenen per a Reus.
Una iniciativa potent que pretén apropar la cultura a tothom, en un moment difícil com el que estem vivint.
Repartides per la ciutat, a través del mobiliari urbà, podrem gaudir d'una selecció de 42 imatges d'autors del segle XX i també contemporanis, des de les més conegudes a d’altres d’artístiques o documentals.
De fet, és impossible de sintetitzar l’obra d’un fotògraf amb una sola imatge i, per això, hem seleccionat de cada autor la més emblemàtica, la més coneguda, la que ha guanyat algun premi o la que ell més s’estima. Totes, però, serveixen per a mostrar-ne algun tret característic. En definitiva, la seva essència.
Del 2 al 22 de novembre, aquest recorregut permet veure les fotografies de manera natural i espontània, mentre recorrem les places i els carrers, i respon a la voluntat del Museu de Reus de donar a conèixer les nostres col·leccions a tots els ciutadans.
 

Comissariat:

calendar

Dades:

Exposició temporal als nostres carrers (del 2 al 22 de novembre de 2020)


On la puc visitar?

Centre de la Imatge Mas Iglesias

Centre de la Imatge Mas Iglesias

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) és un equipament dedicat a la preservació, l’estudi i la difusió del patrimoni visual, tant documental com artístic. El CIMIR és una conseqüència de la trajectòria dels darrers 40 anys de l’Ajuntament de Reus dedicats a la protecció, la recerca i la difusió del patrimoni fotogràfic de la ciutat, vehiculat a través de la Fototeca Municipal de Reus.

Més informació sobre el Centre de la Imatge Mas Iglesias

Altres exposicions

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors