Ajuntament de Reus
Imatge descriptiva de l'exposició 'The mirror chair project'
Exposició

The mirror chair project

Imatge descriptiva de l'exposició 'The mirror chair project'
Exposició temporal (Octubre – Desembre 2020) Lloc: Centre de la Imatge Mas Iglesias – Plaça de Ramon Amigó

The mirror chair project

Agus Prats, dissenyador gràfic i fotògraf, va patir l’any 2001 una agressió que li va produir una greu lesió neurològica que el va deixar en cadira de rodes.
 
Després es va haver d'adaptar a una nova forma de fotografiar al carrer, ideant un sistema per subjectar la càmera al xassís de la cadira i fotografiar mitjançant un disparador remot. Durant el seu ingrés hospitalari, va escriure i va fotografiar un diari personal, però el va perdre.
 
En un intent de trobar-lo, l'autor ha realitzat un camí de tornada al lloc on va patir la lesió, al lloc d'origen, on tot va començar i canviar a la vegada. I allà ha tornat a enfrontar-se a les mateixes emocions que fa catorze anys, però des de l'altre costat, com en un mirall on es veu reflectit.
 

Comissariat:

calendar

Dades:

Exposició temporal (Octubre – Desembre 2020)


On la puc visitar?

Centre de la Imatge Mas Iglesias

Centre de la Imatge Mas Iglesias

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) és un equipament dedicat a la preservació, l’estudi i la difusió del patrimoni visual, tant documental com artístic. El CIMIR és una conseqüència de la trajectòria dels darrers 40 anys de l’Ajuntament de Reus dedicats a la protecció, la recerca i la difusió del patrimoni fotogràfic de la ciutat, vehiculat a través de la Fototeca Municipal de Reus.

Més informació sobre el Centre de la Imatge Mas Iglesias

Altres exposicions

Consulta el nostre

ARXIU FOTOGRÀFIC

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus disposa d’un arxiu fotogràfic amb més de 800.000 fotografies, de les que en podeu consultar més de 45.000 clicant aquí.

Accedir a la fototeca
arxiu-foto

Col·laboradors