bank-phrom
31/01/2024

El Museu de Reus redacta un nou pla museològic

L’empresa Stoa ha estat l'encarregada d’elaborar el nou full de ruta del museu de la ciutat

plat1627reus

Dins la línia d’acció per a la implementació de programes estratègics i de projectes específics dels Museus de Reus, aquest ha encarregat la redacció d’un nou pla museològic gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, qui ha finançat el projecte.


Amb la redacció d’aquest nou document, elaborat per l’empresa especialitzada en museologia Stoa, es busca la definició de la concepció, posicionament i estratègia d’ordenació, interpretació i gestió del patrimoni del Museu de Reus. Més concretament, s’han revisat les funcions i serveis, els discursos expositius i l’organització per tal d’esdevenir el conjunt museístic que Reus es mereix i necessita. D’aquesta forma, el museu de la ciutat, actualitza el seu document bàsic de funcionament, però mantenint la missió i característiques que el defineixen des de la seva obertura al públic l’any 1934.

En els propers anys es treballarà en la implementació d’aquest nou full de ruta amb l’objectiu de mantenir-se com un actiu indispensable per a la ciutat i esdevenir un referent en el sector del país.

 


Col·laboradors