bank-phrom
03/10/2022

REBELLION, el 20 d'octubre, al CIMIR

El proper dijous 20 a les 19h, el CIMIR, dins del cicle El Documental del Mes, projectarà Rebellion, un thiller sobre els orígens del moviment contra el canvi climàtic, les lluites d'egos i el xoc generacional. 

plat1627reus

Els activistes ambientals que formen part del grup Extinction Rebellion van passar de ser ciutadans anònims, a organitzar i protagonitzar mobilitzacions massives, que van provocar centenars de detinguts. Aquests manifestacions van acabar forçant a diversos governs a declarar estats d’"emergència climàtica" per la Terra, una història plena de matisos que ara arriba a més de 70 sales d’arreu d’Espanya.


Les dues directores, la britànica Maia Kenworthy i l'espanyola Elena Sánchez Bellot, l’any 2018 van acudir amb les seves càmeres a la presentació pública de Extinction Rebelion al centre de Londres i durant mesos van retratar la seva evolució, no exempta de problemes i polèmiques, fins a convertir-se en un grup d'influència global.

Les entrades són gratuïtes, però cal reserva-les prèviament. Es pot fer per internet aquí o presencialment en el MASV (raval de Santa Anna, 59, de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20 hores)

Tràiller Rebellion


Fitxa Tècnica
 

Guió i direcció: Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot

Edició: Michael Nollet

Fotografia: Maia Kenworthy, Elena Sánchez Bellot i Amy Newstead

Música: Wayne Roberts

Disseny de so: Rick Blything

Producció: Kat Mansoor

Animació: Plume Films

Gravació de so: Nikky French

Producció executiva: Kevin Macdonald, Lisa Marie Russo, Jess Search, Sandra Whipham

Distribució: DocsBarcelona Distribution


Col·laboradors